Fotografi

Ketu do shikoni disa fotografi te zgjedhura


Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
 Tek xhamia e Dragobis Tropoj (gusht 2017)

Me Selimin, Djali i imam Sadik Luma Prishtina 


Flet, Ramazan 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Qerret, 2017


Nga vizita zyrtare ne BIK e Kosoves 12 prill 2017
Me Myftiun e Kosoves Naim Ternava

 Janar 2017
 Janar 2017
 Xhamia Puke (janar 2017)
  Xhamia Puke (janar 2017)
Janar 2017
Takim ne fshatin Kryezi, Ramazan 2016
Ne ndihme te familjeve ne nevoj, Ramazan 2016
Takim ne xhamin e fshatit Iballe, 2016
Nga konkursi i nxenesve te Kuranit 2016
Ne ndihme te familje ne nevoj, Kabash 2016
Trun, 2016
Blerim 2016
Rrape, 2016
Trun 2016
Dedaj 2016
Iftar, Ramazan 2016
Flet, 2016
Nga takimi me zyrtaret e BIK-ut, Ramazan 2016
Qerret, Ramazan 2016
Xathe, Ramazan 2016
Pas iftarit, ramazan 2016
Nga Fiter Bajrami 2016
2016


Prizren 2016
 Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)
  Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)
  Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)
 Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)
 Fushe Arrez 13 mars 2016
 Fotografi bere ne xhamin e Pukes me rastin e vizites se N/Kryetarit te KMSH,nentor 2015
 Kafe me anetaret e Keshillit te Xhamise dhe Myftinise se rrethit Puke, 25.12.2015
 Fotografi e bere tek Hani i Perparim Laçit, 2011


 Sebashku me  Basri Selimaj
 Sebashku me Xhemal Meçi, Basri Selimaj dhe Muhamet Brahaj
 Gjate nje mbledhje me Keshillin e Myftinise se rrethit Puke
 Nga takimi me Imamet dhe Myftite organizu ne Shkoder nga KMSH,nentor 2015


Ne nje drek pune,nentor 2015

Me vajzen time Elifin, nje vjece v.2015Vizita e perfaqsuesve te fondacionit Deniz Feneri Cemil Keskin dhe Rasim Kargul,k.Bajrami 2015
Kurban Bajrami ne Fushe Arrez 2015
Ne fshatin Micoj,Kurban Bajrami 2015

  Fiter Bajrami 2015
  Fiter Bajrami 2015
  Fiter Bajrami 2015
 Fiter Bajrami 2015
 Fiter Bajrami 2015Gjate ne Fushe-arrez me nxenesit e Kur'anit 21.8.2015 Gjate nje seminari viti 2013
 Gjate emisionit Fjale Zemre gjate muajit Ramazan 2012
 Duke derguar ushqime ne shtepiat e disa familjeve te varfra 2012
 12 shkurt 2012
 Pas nje seminar 2012 13 korrik 2012
 Ne familje Glloga, 2014


 Prezantimi para Keshillit te Myftinise Puke te projektit te xhamise Qerret, Janar 2012

 Duke mbajtur fjalen pershendetese me rasin e 20 vjetorit te Famullise se Kishes Katolike Puke
 Ne xhamin Iballe
 27.07.2012
  27.07.2012
  27.07.2012
 Pritjet zyrtare ne Myftinine e Pukes
 Bisede me vajzat pukjane qe studione ne Medresen e Shkodres
 Xhamia e Pukes ne dimer
 Gjate takimit me N/Kryetarin e KMSH Ali Zaimi etj.
 Gjate vizites me djemt pukjan qe studione ne Medresen e Shkodres
 Foto me xhematin gjate momentit te shperndarjes se mishit te kurbanit
 Foto pas seminarit 2012
 Foto me nxenesit e kursit te Kuranit ne Puke 2012
 Me rastin e 20 vjetorit te themelimit te Famullis Puke
 Ne ndihme te Dila Ndoj 2012
 Ne shperndarjen e mishit te kurbanit 2012
 Rruges per ne programi Muhamedi a.s. Krenaria e Njerezimit 2012
Tek Xhamia Koder hanit me prof.Xhemal Meçi
Pamje nga blogu im


  Gjate takimi te zhvilluar nga Myftinia Shkoder ne kuader te 25 vjetorit te rihapjes se xhamis se Plumbit ne Shkoder. (03.11.2015)
 Gjate takimi te zhvilluar nga Myftinia Shkoder ne kuader te 25 vjetorit te rihapjes se xhamis se Plumbit ne Shkoder. (03.11.2015)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate