FOTOGRAFI TE VJETRA

Ketu do mund te shikoni disa fotografi te vjetra te perzgjedhura nga Gezim Kopani Ne fotografi Ismail Osman Laçi (Kajmekam i Pukes) ai qe ka llullë ne dore, bashkeshortja e tij Mejhane, Abdullah Zyber Laçi dhe dy femijet (nipat) Sherif Osman Laçi dhe Xheladin Osman Laçi) Fotografi e vitit 1943 tek kulla e vjeter Laçaj Puke.

Imam Sahit Hoxha


 Shkoder vit i papercaktuar
 Xhamia e plumbit
Durres 1914


 (Drenica Kosove 1910)
Lezhe (Viti i papercaktuar)
Ceta Puke Miredite

Harte e vjeter, e pasqyruar fshati Iballe - Puke 


Varreza myslimane ne Blerim Sakat Puke

Varreza myslimane ne Blerim Sakat Puke
Varreza myslimane ne Blerim Sakat Puke
Varreza myslimane ne Blerim Sakat Puke


Punojsit e Postes Puke

Imam Qazim Nushi 
Imam Qazim Nushi me Abdullah Laçin, rruges nga fshati Qerret per ne Puke                                                                       Ura e vezirit 1909
Imam Shaban Rexha me Ali Bytyçin 

Imam Asllan Hoxha 


Doreshkrim i imam Shaban Rexhes 


Xhamia e fshatit Kabash, Puke (1940)


Jemin Kopani  fshati Meç Puke 


Familja ime, gjyshi im etj

Imam Sadik Luma Prishtina
Imam Shaban Rexha
Diftese e leshuar nga imam Shaban Rexha , Shkolla Micoj Puke
Shperndarja e besimit islame ne rrethin e Pukes

Fshati Meçe Puke

Fshati Meçe Puke

Brahim Kadria i Iballes ne fshatin Meçe Puke 

Xhamia e Aja Sofjes ne Stamboll
Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate